A rendelőről

Rendelőnket 2010. szeptember 1-én nyitottuk meg Pasaréten, egy 1938-ban épült villaépület legalsó szintjén. Klienseinket frissen felújított, barátságos és diszkrét környezetben tudjuk fogadni, 3 különálló terápiás helyiségben. Az autóval közlekedők részére díjmentes parkolást biztosítunk: összesen 6 parkolóhely áll rendelkezésre a rendelőnkhöz tartozó telekrészen.

Az intézmény diagnosztikus és terápiás eszközökkel jól felszerelt, amely lehetővé teszi a hozzánk forduló családok legmagasabb szintű ellátását.

A szakmai irányítást Fodor-Szlovencsák Katalin, klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta végzi. Munkatársaink szakmai teamben dolgoznak, amely magában foglalja a beérkező esetek egymás közötti elosztását, az esetek megbeszélését és a szakmai konzultációt. A hatékonyabb és magasabb szakmai színvonalú szolgáltatás érdekében a pszichológusok együttműködnek pszichiáterekkel, fejlesztőpedagógusokkal és mentálhigiénés szakemberekkel is. Minőségi munkánkhoz hozzájárul kollégáink képzéseken és konferenciákon való folyamatos részvétele.

A rendelő üzemeltetője a Fodor Human Resources Kft. Az ÁNTSZ működési engedély száma: 4344/2010-1.